Reportage
Här samlar vi spännande reportage från vår tidning KonferensVärlden.
Reportage från regionerna: Göteborg Västkusten Bohuslän Halland
Bokenäset Hotell & Konferens Bohuslän
Konferenspärlor I hjärtat av Bohuslän och med en magnifik utsikt över Koljöfjorden ligger vackra Bokenäset Hotell & Konferens som en egen liten by. Bokenäset är så mycket mer än bara en renodlad konferensanläggning och nyligen slog man upp portarna i ny regi och med helt nyrenoverade lägenheter, möteslokaler och restauranger.
Kajskjul 8 Västergötland
Stora möten På utsidan – ett av flera historiska hus utefter hamnpromenaden i Göteborg. På insidan – en flexibel arena för kreativa events med ett stort engagemang för gäster och deras önskemål.
Pensionat Styrsö Skäret Bohuslän
Konferenspärlor På Pensionat Styrsö Skäret i Göteborgs ytterskärgård råder en frid som får besökaren att såväl komma ned i varv, som möjlighet att ladda batterierna med ny energi. Här – bland klippor och fiskarstugor – är man nära men ändå långt borta – bara en kvarts båtresa från spårvagnshållplatsen i Saltholmen.
Swing by Golfbaren Stockholm city
Nyöppnat Med sin själ och sitt hjärta i bangolfen har Hans Olofsson skapat ett annorlunda, men samtidigt enkelt och lättillgängligt, konferenskoncept. Och att minigolf är en rolig gruppaktivitet som passar alla, tar Swing by Golfbaren nu fasta på när man öppnar en helt ny inomhusbana – med stort fokus på ett högklassigt kök och fantastisk miljö – mitt i centrala Stockholm.
Villa Sjötorp Bohuslän
Konferenspärlor 1995 återförvärvade Ellika Mogenfelt den tidigare Haegerska villan, hennes morfars sommarvilla och påbörjade arbetet med att utveckla dagens Villa Sjötorp till ”De många gästernas hus”. En mötesplats för privatpersoner och företag, där kulturen, historien och naturen omfamnar besökarna och skapar ett lugn och en atmosfär som är unik. Villa Sjötorp är idag en plats för effektiva möten och ett paradis för aktiva livsnjutare.
Bergabo Hotell & Konferens Bohuslän
Mat & dryck Tjörns största hotell, vackra Bergabo, arbetar ständigt med att förbättra sitt konferenserbjudande och – i syfte att ytterligare öka kvalitén på sin restaurang – har man nyligen anställt Fredrik Gustafsson som köksmästare.