Nyheter > Oskar Junzell blir ny Food & Beverage Manager på Scandic Ferrum Kiruna
Oskar Junzell blir ny Food & Beverage Manager på Scandic Ferrum Kiruna
På nya platser Oskar Junzell har tillträtt rollen som Food & Bevarage Manager på Scandic Ferrum i Kiruna. Med erfarenhet från en av Sveriges mest kända krögare stärker han nu upp Ferrums mat & dryckesutbud.
15 oktober 2015,
- Kiruna är ett drömresemål för många, därför känns det viktigt att bjuda dem på en gedigen matupplevelse här på hotellet. Många kirunabor besöker oss även regelbundet och det betyder mycket för oss. Nu ska vi fortsatt se till att tillfredsställa båda de här gästerna, säger Oskar Junzell.
Oskar kommer senast från Kitchen & Table på Gotland där han var med och startade upp New York-krögaren Marcus Samuelssons restaurangkoncept i Visby. Oskar har även tillbringat många säsonger i Åre inom restaurangbranschen, något som nu kommer till stor användning i det turisttäta Kiruna.
- Vi är mycket glada med att ha Oskar på plats, han kommer komplettera oss väl i arbetet framåt med att uppdatera utbud i mat och upplevelser på Ferrum, säger Sara Johansson, Hotelldirektör på Scandic Ferrum.
Se alla inom temat här