Ny köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård
Mat & dryck Förra veckan välkomnades Henrik Eriksson som köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård. Mia Spendrup, VD för Loka Brunn och Grythyttan, menar att det känns otroligt roligt att få välkomna tillbaka en tidigare anställd.
28 september 2015, uppdaterad: 28 september 2015
Henrik har en lång och gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen. Han har tidigare under åtta år arbetat för Loka Brunn och kommer nu att kliva in som köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård.
- Det är otroligt roligt att vara tillbaka och jag ser mycket fram emot att utveckla Gästgivaregårdens måltidsupplevelse. Ambitionen är att arbeta med lokal- och närproducerade råvaror, men även att sätta stor vikt i utveckling framåt genom nytänkande och ett gediget matsalsarbete. Vi kommer tillsammans göra Grythyttans Gästgivaregård till ett centrum på den gastronomiska kartan, säger Henrik Eriksson.
Se alla inom temat här