Mexikansk matfestival på Sheraton Stockholm Hotel
Mat & dryck I samarbete med Mexikos ambassad i Sverige erbjuder Sheraton Stockholm Hotel mexikansk matfestival mellan 2-8 september. Hotellet gästas av den mexikanske välrenomerade kocken Jorge Carlos González, som ansluter till Sheraton Stockholm Hotels köksteam under en vecka.
26 augusti 2015, uppdaterad: 26 augusti 2015
Jorge Carlos Gonzále kommer att bjuda på en smakresa som tar gästerna till Mexiko och tillbaka. Menyn, som är specialkomponerad för Sheraton Stockholm, bjuder på välkända mexikanska rätter med twist.
Om Jorge:
Redan från tidig ålder spenderade Jorge mycket tid i köket tillsammans med sin mamma och mormor för att lära sig de traditionella mexikanska rätterna från grunden. Jorge har drivit egen restaurang i Oaxaca samt har en gedigen erfarenhet från några av Mexiko Citys mest uppmärksammade restauranger. Sedan fem år tillbaka bor Jorge i Danmark och driver företaget Milpa som erbjuder äkta mexikansk mat och catering. Han har även deltagit i gastronomiska festivaler i Köpenhamn och har haft olika mexikanska pop-uprestauranger. Jorges mål med gästspelet på Sheraton Stockholm är att lyfta fram den läckra mexikanska maten och allt den har att erbjuda.
Se alla inom temat här