Nyheter > Henrik Jakobsen blir Director of Food & Beverage på At Six
Henrik Jakobsen blir Director of Food & Beverage på At Six
På nya platser Henrik Jakobsen flyttar från Bryssel till Brunkebergstorg i Stockholm och det spännande uppdraget att utveckla restaurang- och barkoncept på At Six som öppnar i mars 2017. Mitt i centrala Stockholm skapas nämligen, förutom två fristående hotell, ett tiotal olika restauranger och barer med en tvåvåningar stor takkrog med uteterrass som kronan på verket.
18 december 2015,
Under sin tid inom Starwood har Henrik även förärats ett antal fina utmärkelser, till exempel Starwoods “Presidents Award” 2010 och Sheraton Stockholms “Manager of the Year” 2009. Hans fokuserade arbete med hållbarhetsfrågor har också belönats; Sheraton Stockholm erövrade två år i rad koncernens “F&B Sustainability Award”, 2010 och 2011.
Fakta om At Six
At Six rymmer:
343 hotellrum, varav tre nybyggda penthousevåningar och ett 40-tal små och stora sviter
Flertalet restauranger och barer, inklusive Nordens ledande takkrog
Gym & wellness
2000 m2 event- och mötesarena.
Se alla inom temat här