Grand Hôtels traditionella smörgåsbord
Grand Hôtels klassiska Smörgåsbord är äntligen tillbaka och serveras återigen under både lunch och middag. Fokus för vårens Smörgåsbord är vårprimörer och lättare rätter.
28 april 2015,
På Smörgåsbordet serverar vi bland annat Grand Hôtels egna sill med stjärnanis och kardemumma, husets fiskterrin, varmrökt sik med senapsdressing, styckbodens köttbullar, vår egen snaps 1874 och kökets Janssons frestelse.
Smörgåsbordet finns att njuta av på Grand Hôtels Veranda under större delar av året, men sittningarna utökas under sommarmånaderna.
– Smörgåsbordet är väldigt uppskattat och populärt hos såväl våra inhemska som internationella gäster. Det ska vara en upplevelse att sätta sig ner på Verandan och upptäcka det stora utbud av rätter som vårt smörgåsbord erbjuder, berättar Karl Persson, Food & Beverage Manager på Grand Hôtel.
Se alla inom temat här