Andreas Printz ansluter till köksteamet på Hufvudsta Gård
På nya platser Andreas Printz anslöt till Hufvudsta Gård Mat & Mötens drivna köksteam den 24 augusti. Andreas kommer närmast från att ha drivit egen verksamhet med bolaget Mat och diverse och innan dess som köksmästare på Stopp/Family.
26 augusti 2015, uppdaterad: 26 augusti 2015
Andreas har gedigen erfarenhet från Stockholms krogsväng med arbete på GQ, Sturehof och Tranan. Han var dessutom med om att starta upp både Strandvägen 1 och Cloud Nine Food & Cocktails. Andreas har också hunnit med att representera sig utomlands på välrenommerade och skandinaviska Aquavit samt Midtownrestaurangen Riingo i New York.
Liksom övriga i Hufvudsta Gårds köksteam så gillar Andreas även tävlingssidan av matlagning. Han deltog bland annat i semifinalen i årets kock 2012 och var med och tog guld i Culinary World Cup 2014. Andreas är dessutom stolt lagledare för Stockholm Culinary Team, med målet att försvara det svenska Mat-OS-guldet från Tyskland 2012.
Se alla inom temat här