Ulfsunda Slotts souschef tog silver i Mat-OS
27 oktober 2008, uppdaterad: 28 maj 2013
Ulfsunda Slotts souschef Fredrik Juhlin, som är med i Stockholm Culinary Team, har tävlat i den prestigefulla Culinary Olympics tävlingen i Tyskland, där de har tagit hem en strålande silverplacering.
Fredrik kommenterar:
- Det är otroligt kul att vi på Stockholm Culinary Team har fått en sådan hög placering i världens största branschtävling. 53 nationer med 1600 deltagare har tävlat, konkurrensen har varit knivskarp och bara Canada var bättre än vi. Nästa OS är först om fyra år, men det är VM om två år, och det ska vi vinna!”
Fredrik jobbar på Ulfsunda Slott med köksmästaren Tomas Diederichsen: stjärnkockarnas samarbete innebär att Ulfsunda Slotts besökare alltid får nya smaksensationer. Medan Fredrik njuter av silverplaceringen, väntar Tomas på resultatet från semifinalen av Årets Kock 2009. Tomas, som är regerande mästare i tävlingen Årets köttkock, håller tummarna för att gå vidare i tävlingen som är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning.
Lars Tisell, platschef på Ulfsunda Slott, kommenterar:
- Vi gratulerar Fredrik och Stockholm Culinary Team för deras fantastiska jobb. Nu hejar vi på Tomas!
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.