Tre chanser på Årets Kock!
Görvälns Slott och systeranläggningen Hufvudsta Gård Mat & Möten arbetar mycket med sin matprofil och har valt att rekrytera mycket ambitiösa och duktiga kockar. I år anmäldes tre kockar till Årets Kock 2012 och samtliga gick till semifinal.
26 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
De tre är nu bland de 24 som gör upp om de 6 åtråvärda platserna i finalen som går i Globen efter nyår. De tre kockarna är Fredrik Lagberg, souschef på Görvälns Slott, Anders Dahl, kökschef på Hufvudsta Gård Mat & Möten samt Robert Hedman (som även var finalist 2011) kökschef på Görvälns Slott. De tre tävlandes maträtter kommer under hösten att kunna avnjutas på respektive restaurang.
Antalet bidrag till 2012 års tävling var rekordstort. 147 kockar spridda över hela Sverige har skickat in sina bästa recept.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.