Terrassen på Grand Hôtel öppnar upp med ny dryckesmeny och utökad loungedel
Efter fem Grand Hôtels sommarservering har återigen tagit plats på trottoaren. Terrassen har fått en ny spännande dryckesmeny, utvecklad snackmeny och en utökad loungedel. På Terrassen kan gästerna njuta av sval dryck, vällagad mat och en oslagbar utsikt över kungliga slottet.
20 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015
Grand Hôtels uteservering är en avslappnad trottoarservering med tydlig inspiration från Sydeuropa. Uteserveringen har två miljöer – en loungedel med generösa soffor och fåtöljer samt en stor bar och en del för sittande matgäster. Nytt för i år är att loungedelen fått ett ökat utrymme och att baren flyttats för att kunna ge bättre plats åt gästerna. Matserveringen på Terrassen erbjuder en genomarbetad snackmenyn med lättare måltider. Dessutom har serveringen fått en utökad vädersäkring mot både stark sol och eventuellt regn.
På menyn finns bland annat klassiker som Chèvre Chaud och Sallad Lyonnais men även grillande grönsaker, Calamari Fritti och andra internationella rätter. För den som vill njuta av ett glas i solen serveras allt från Champagne, cocktails, vin och öl till alkoholfria alternativ.
– Det finns något härligt över trottoarserveringar och den avslappnade miljö som de ger. Terrassen ska vara en given plats under härliga sommardagar där människor möts, umgås och kopplar av, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.
Terrassen kommer att vara öppen sju dagar i veckan från lunch till kl. 22.00. Den är belägen ett 50-tal meter till höger från Grand Hôtels huvudentré.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.