Tävla i matlagning, till havs!
MSC Cruises ser ett större intresse för mat och dryck bland sina resenärer och börjar arrangera tävlingar i matlagning på kryssningsfartygen.
26 juni 2014,
”Det stora intresset för mat och dryck avspeglar sig i resemönstren. Allt fler låter smaklökarna styra valet av kryssning”, säger Åsa Elmcrona, marknadsansvarig på MSC Cruises.
Nu börjar man även med aktiviteter i form av matlagningstävlingen Super Chef, där resenärer får ett recept, ingredienser och köksredskap. De har sedan en halvtimme på sig att laga rätter inför publik. När de är klara får de också berätta om rätterna som också serveras på fartygets temarestauranger ombord. Juryn som består av en kock, en servitör och en kryssningsresenär bedömer rätterna och en vinnare utses.
”Tävlingen ska locka till nya kulinariska upptäckter och ge inspiration att ta med hem till den egna matlagningen efter resan”, säger Åsa Elmcrona.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.