Sveriges konditorilandslag i final
Sverige tog brons i konditorikonst i tävlingen European Cup i Genève.
11 februari 2014,
Sveriges konditorilandslag tog en tredjeplats i European Cup i Genève och är därmed kvalificerade till finalen i Coupe du Monde de la Pâtisserie i Lyon, januari 2015. Tävlade gjorde Frida Leijon och Fredrik Borgskog med Johan Sandelin som lagledare. Konceptet för tävlingen togs fram av hela laget som dessutom består av Mattias Ljungberg, Frida Bäcke, Gustaf Mabrouk och Peter Sörwing. Temat var Vår – Springtime – Printemps och man tävlade med en chokladskulptur, en sockerskulptur, en chokladdessert och en fruktdessert. Skulpturerna var i form av blommor. Chokladdesserten var en mjölkchokladmousse med passionsfrukt och körsbär var temat för fruktdesserten.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.