Nytt koncept på Grythyttans Gästgivaregård
Grythyttans Gästgivaregård presenterar nu både en nyrenoverad gård och det nya restaurangkonceptet "Familjen Spendrups Vinkök".
8 september 2014, uppdaterad: 8 september 2014
Foto: Karin Foberg
I våras tog familjen Spendrup över Grythyttans Gästgivaregård i Värmland och har sedan dess renoverat kök, salonger och sovrum. Nu lanserar de konceptet "Familjen Spendrups Vinkök" där fokus ligger på närproducerade råvaror. Det är köksmästaren Erik Lindeberg från Loka Brunn som ansvarar för menyn som kommer att förändras efter säsong. Till maten kommer man att tipsa om viner från gårdens källare med över 3 000 flaskor från hela världen.
"Vi har velat sätta vår egen prägel på Gästgivaregården och samtidigt respektera den historiska miljön. Vårt mål är att ta hand om våra gäster med ett personligt värdskap så att de kan njuta av mat- och vinupplevelser i vår pittoreska och unika atmosfär", säger Gästgivaregårdens vd Mia Spendrup.
Valvet
Rum nr 30
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.