Ny hotelldirektör på Söderköpings Brunn
På nya platser Markus Höglund har tillträtt tjänsten som hotelldirektör på Söderköpings Brunn. Markus lämnar sin tidigare tjänst som marknadschef på Vadstena Klosterhotel för att möta nya utmaningar på anrika Söderköpings Brunn.
4 september 2015,
Söderköpings Brunn är landets näst äldsta företag. Det grundades på 1100-talet, kurhotellet har anor från sent 1700-tal och redan under tidigt 1800-tal kunde man besöka Söderköpings Brunn för att kurera sig med Dr Olof Lagbergs kallvattenkurer. Idag erbjuder anläggningen en komplett verksamhet för både privat- och konferensgäster med en spaavdelning som erbjuder betydligt mer njutning än bara kalla bad.
Verksamheten på Söderköpings Brunn har sedan 40 år tillbaka ägts av Stig och Gunn Ekblad som nu succesivt kommer att dra sig tillbaka för att låta Markus ta över ansvaret för verksamhetens samtliga områden.
– Jag kommer både förvalta det fina som Stig och Gunn har byggt upp med många nöjda gäster genom åren och i framtiden kommer vi utveckla alla våra områden både inom SPA, konferens och fest. Vi kommer bland annat inleda ett samarbete med Elisabeth Johansson för att utveckla kök och menyer, säger Markus Höglund ny hotelldirektör Söderköpings Brunn.
Elisabeth Johansson är kock och konditor i grunden, hon är också utbildad stylist och dekoratör tillika kokboksförfattare. Till meriterna hör OS-guld, OS-silver i Culinary Olympic games och Elisabeth är den enda i Sverige som suttit i juryn för både Årets kock och Årets konditor, vilket hon gjort åtta år i rad.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.