Ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel
Mat & dryck Ross Seward tillträder som ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel. Ross har över 18 års erfarenhet inom hotellbranschen och kommer senast från Carlson-Rezidor Hotel Group.
30 augusti 2017,
Ross Seward föddes i Sydafrika och började sin karriär på Royal Hotel i Durban. Efter det fortsatte han sin karriär på Three Cities Hotel Group och nu senast kommer han från Carlson-Rezidor Hotel Group där han ansvarade för restaurang och bar. Ross har även jobbat på de exklusiva rederierna Cunard Cruise lines och Seabourn Cruise lines.
- Det känns jätteroligt att bli en del av förstklassiga Sheraton Stockholm Hotel. Hotellet har många nya spännande förändringar på gång och min främsta uppgift kommer vara att skapa en miljö där personalen känner att de är med och bidrar och att gästerna i sin tur känner att vi har deras behov och önskemål som vår högsta prioritet, säger Ross Seward.
Brinner för sitt jobb
Ross har bott i Sverige i 5 år tillsammans med sin svenska fru och son. Utöver familjen är fiske, sport och friluftsliv ett stort intresse. Yrket är också en viktig del av Ross liv och han ställer gärna upp som mentor åt yngre som strävar efter en karriär inom hotellbranschen.
- Jag tror på att brinna för det man gör och att ha roligt på jobbet. Man ska aldrig underskatta vikten av att lära känna sina kollegor på ett personligt plan. Då får man en arbetsmiljö där kollegor ser fram emot att komma till jobbet och tillsammans nå mål. Jag ser fram emot att lära känna alla härliga människor som jobbar på Sheraton Stockholm, säger Ross Seward.
Ross tillträdde som ny bankettchef på Sheraton Stockholm Hotel i augusti.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.