Mathias Dahlgren öppnar nytt koncept
Ett gemensamt matbord, tio gäster, en kock och en kväll med mat, samtal och erfarenhetsutbyte i centrum är Mathias Dahlgrens ingredienser i konceptet "Matbordet".
26 februari 2014,
Foto: Magnus Skoglöf
"Både vi och våra gäster längtar efter nya upplevelser och det här är en naturlig utveckling som vi är glada att dela med våra gäster. För sju år sedan var Matbaren framtidens restaurang medan den nu snarare är normen. Nu vill vi tillsammans med våra gäster återigen blicka in i framtiden", säger Mathias Dahlgren.
Viljan att komma närmare gästen, utvecklas och lära av varandra byggde konceptet "Matbordet" som blir ett komplement till restaurangen Matsalen och Matbaren. Här ska matlagningsprocessen vara i centrum och en nära dialog med gästerna ska skapa en unik måltidsupplevelse.
"Grunden till all mat vi lagar är inom ramen för ”Det naturliga köket”. Med Matbordet, i förhållande till en traditionell restaurang, skapar vi möjligheten att föra ut processen direkt till gästerna. Det är något som vi upplever efterfrågas och med Matbordet kan vi inspirera, utbyta insikter, kunskap och erfarenheter med så många som möjligt."
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.