Mässrestauranger ny restauratör i Stadshuset
Mässrestauranger AB kommer den 1 juli 2012 tillträda som ny restauratör i Stadshuset i Stockholm. Beslutet är fattat av Stockholms Stad efter en upphandling där nio aktörer i restaurangbranschen deltog. Uppdraget innefattar Statvåningen (Blå Hallen, Gyllene Salen m fl), Restaurang Stadshuskällaren och självserveringen Eken.
17 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
Mässrestauranger AB driver idag all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan och har lång erfarenhet från mäss-, kongress- och bankettverksamhet.
För uppdraget i Stadshuset samarbetar Mässrestauranger med Andreas Hedlund som kommer vara gastronomisk garant för verksamheten under avtalsperioden. Andreas Hedlund, som blev Årets Kock 2002, kommer närmast från Pontus Group där han var vvd och gastronomiskt ansvarig för hela gruppen.
– Vi är mycket glada och stolta över att vara den restauratör som anförtros uppdraget. Det är en stor och viktig uppgift som vi kommer ta väl hand om tillsammans med Andreas. Det känns också mycket speciellt att ha förmånen att vara verksam i två av de mest betydelsefulla byggnaderna i Stockholm, Stockholmsmässan och Stadshuset.
Nu vidtar arbetet med att bygga en organisation och sätta oss in i den nya uppgiften fullt ut, säger Maria Stridh, vd för Mässrestauranger.
Köken i Stadshuset kommer att från årsskiftet 2011/2012 genomgå en grundlig renovering och stå klara 1 juli 2012.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.