Lakrits-semla, någon?
Såstaholm Hotell & Konferens planerar för en semmelbuffé utöver det vanliga.
4 mars 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
Den klassiska semlan har som vanligt huvudrollen, men köksgänget med Malin Lönneberg i spetsen gillar att utmana sig själva. Än så länge avslöjas dock inte vad som planeras i smakväg, men varken smaker som hallon, lakrits, choklad eller kaffe skulle chockera någon.
Plats: Såstaholm Hotell & Konferens i Täby
Pris: 165 kr per person inklusive kaffe och thé
Dag och tid: Tisdag 8 mars, kl 14.00-16.00
Övrigt: Det går även bra att beställa semlor för avhämtning.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.