Jonas Espefors ny köksmästare på Salt & Sill på Klädesholmen
Nu byter köksmästaren Jonas Espefors, 34, Göteborgs innerstad mot lugnet på Klädesholmen och blir ny köksmästare på Salt & Sill.
26 mars 2010, uppdaterad: 28 maj 2013
Med sin mångåriga erfarenhet och sitt intresse för sill ska han utveckla matupplevelsen på Salt & Sill. Målet är att stärka restaurangens position som ledande sillrestaurang i
Sverige.
– Jonas har mångårig erfarenhet från ansedda restauranger och han delar vår syn på vällagad och rustik mat med fokus på enkla, lokala råvaror. Han blir en stor tillgång nu när vi ska höja tempot ytterligare och stärka vår position som ledande sill- och snapsrestaurang i Sverige, säger Susanna Hermansson, VD på Salt & Sill.
I oktober 2008 slog Salt & Sill också upp dörrarna till det flytande hotellet som har öppnat för konferenser, bröllop och inte minst för en restaurangverksamhet året runt.
– Salt & Sill har ett fantastiskt bra rykte och det ska bli en utmaning att fortsätta utveckla ett redan framgångsrikt koncept. Det handlar mest om att finslipa detaljerna och jobba vidare på den familjära och genuina känslan. Jag ser fram emot att ta på
mig rollen som sillexpert, säger Jonas Espefors, som också är med i Västsvenska kocklaget som håller på att träna inför VM i Luxemburg i oktober.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.