Hotel Stureplan byter krögare
Söndag 30 oktober flyttar Restaurang Per Lei ut och in flyttar MONS Bar & Brasserie. Storgatans Franska kvarterskrog, Brasserie Bobonne, tar över driften av restaurangen på Hotel Stureplan.
28 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
– Här kommer vi att servera mat som vi själva gillar att äta, vi rutar inte in oss i länder eller stilar. Vi kommer att jobba med pålitliga råvaror i säsong, tillagade och serverade rustikt & elegant. Miljön kommer att bli, som med maten, avslappnad och med känsla, berättar Magnus Gustafsson, MONS Bar & Brasserie.
– Vi tackar Per Lei för det fina samarbete vi har haft och önskar dom all lycka i framtiden men ser oerhört mycket fram mot ett nytt mat koncept i hotellet. Det är som en liten dröm att kanske få till en lika mytomspunnen restaurang som Lipp i Paris, säger Jörgen Björnstad, Hotel Stureplan.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.