Görvälns Slott förstärker i köket
Alla som varit på konferens vet att undantagstillstånd gäller när det kommer till sötsaker.
19 januari 2009, uppdaterad: 28 maj 2013
Från januari 2009 kommer Malin Ekengren att se till att fresta gästerna på Görvälns Slott med delikata bakverk, himmelska desserter och naturligtvis riktigt gott matbröd. Malin har efter en gedigen restaurang-karriär, främst inom Ciao-Ciao koncernen, vidareutbildat sig till konditor och praktiserat på Grand Hotel och NK.
Vid sidan av köksmästare Joakim Larsson står nu också Bosse Johansson. Bosse, som närmast kommer från Gällöfsta, har liksom Joakim ett förflutet på Wärdshuset Lasse-Maja.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.