Årets konditor 2013
Vi gratulerar årets konditor - Patrik Fredriksson, som jobbar som chefskonditor på Clarion Hotel Post i Göteborg.
24 oktober 2013,
Finalisterna för Årets konditor 2013 gjorde i år upp på Chokladfestivalen, Stockholmsmässan. Vann gjorde Patrik Fredriksson som jobbar som chefskonditor på Clarion Hotel Post i Göteborg. Juryns motivering löd: ”Årets Konditor 2013 har genom sitt engagemang i råvarorna lagt grunden till fantastiska smakupplevelser. Vinnaren har visat en teknisk elegans utöver det vanliga och tagit tävlingen till nästa nivå.” Vinnarmenyn bestod av vanilj/havtorn-tårta, praliner med smak av salt karamell, björnbär/kardemumma och kardemummatryffel samt söta tapas med smak av choklad/ingefära, hallon och äpple/mynta.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.