Anders Rundqvist ny köksmästare på Hotel Gyllene Uttern
På nya platser På klippan söder om Gränna reser sig vår ståtliga slottsborg Gyllene Uttern – här har vi sedan länge haft som målsättning att kunna erbjuda våra gäster välkomponerade middagar med värdskap i världsklass! Det är då ingen nyhet att vi vill värva de bästa stjärnorna till vårt team, och vi är stolta över att kunna presentera Anders Rundqvist som vår nya köksmästare.
21 oktober 2019,
Anders har under sin 50-åriga karriär drivit 26 olika restauranger, varav några av dessa har varit hotell, precis som Gyllene Uttern. ”Vägen dit har varit lång” säger Anders, ”jag började karriären redan som 13-åring då jag arbetade som smörgåsnisse.”
”För oss är Anders, med sin långa erfarenhet, en stor tillgång” berättar Gyllene Utterns platschef, Kerstin Tjärnström. Hon tycker det är bra att ha någon som förstår sig på branschen och vet hur allt fungerar – från minsta detalj till det stora hela.
Just nu är Anders i full gång med att planera årets julbord på hotellet, och arbetet innebär både matlagning och teambuilding med det befintliga kockteamet.
”Det känns enormt roligt att forma ett motiverat arbetslag som med passion skapar en minnesrik matupplevelse för våra gäster” berättar Anders, samtidigt som han är i full gång med att baka bröd till dagens lunch.
Årets julbord, som har premiär 23 november, kommer innehålla över 100 olika rätter - hemlagade med stor omsorg på närproducerade råvaror.
Läs mer om Hotel Gyllene Uttern på Konferensguiden.se och få kostnadsfri bokningshjälp.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.