Vatos - ny latinamerikansk cocktailbar öppnar på Clarion Hotel Stockholm
Mat & dryck På Clarion Hotel Stockholm i Skanstull finns sedan sommaren 2016 Eatery Social. En restaurang och mötesplats där Latinamerika möter Södermalm. Nu kompletteras restaurangen med ytterligare en bar - Vatos. En cocktailbar som kommer servera sydamerikanska cocktails till nyfikna Stockholmare, hotellgäster och inresta som söker en annorlunda dryckesupplevelse.
2 mars 2017,
En unik samling Tequila, hantverksproducerad Mezcal och peruansk Pisco samsas på hyllorna i baren med panoramautsikt över Skanstullsbron, Globen och Södra Stockholm. Här är Paulo Rodriguez Barchef och kreativ skapare. Paulo har tidigare jobbat på Brasseriet, Strömterrassen, Grodan, Le Rouge, Bauer & Noppes Bar. Med sin passion för Latinamerika och dess drycker kommer han skapa unika smaker och uppläggningar. Åtta välkomponerade drinkar finns på drinklistan och skapas med genuin passion och respekt för råvarorna.
- Vatos ska bli en lekfull plats där vi testar nya smakkombinationer. I skapandet hämtar jag inspiration från mina resor men framför allt mitt ursprung från Latinamerika. Min ambition är att få fler människor att hitta tjusningen i latinamerikanska drycker, säger Paulo Rodriguez, Barchef på Eatery Social Skanstull och Vatos.
Vatos som på svenska översätts till "kompis" eller "polare" syftar till den sociala mötesplats som kommer skapas.
- I Vatos har vi låtit Paulo få stort utrymme att skapa en bar som sticker ut. Gästerna kan sitta runt ett stort "sharing table" och interagera när Paulo och hans team bjuder på intressanta och spännande cocktails, säger Victor Triantafillidis, General Manager på Clarion Hotel Stockholm.
Baren invigdes den 17 februari.
Läs mer om Clarion Hotel Stockholm på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här. Här erbjuds du kostndsfri bokningshjälp.
Se alla inom temat här