Influenser från svenska köket – ny matfilosofi på Skytteholm
Mat & dryck På Skytteholm serveras nu det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. I detaljerna sitter den gastronomiska helhetsupplevelsen. På Skytteholm tar man fasta på det svenska och almanackans dagar, i matfilosofin ska man alltid känna av omsorg och eftertanke när man får sin tallrik till bordet.
20 februari 2019,
– Vi arbetar med svenska råvaror och vad den svenska naturen har att erbjuda, efter säsong. Vi är måna om kvalité för bästa tänkbara smakupplevelse. Vällagade svenska smaker följer som en röd tråd under tiden du spenderar hos oss på Skytteholm, säger Lotta Ahlin, Hotelldirektör på Skytteholm Hotell & Konferens.
Under frukosten kan du njuta av svenska charkuterier, ostar och givetvis klassik svensk sill. Till förmiddagsfika dukas nybakat bröd och tillbehör upp så att du själv gör din egen smörgås med smaker från Sverige. Köttbullemacka, ägg- & kaviarmacka eller räkmacka.
Under lunchen serveras en matig lunchbuffé med klassiska husmansrätter tillsammans med sill, ett urval svenska ostar samt en väl tilltagen och rustik salladsbuffé.
På fikapausen under eftermiddagen finns det något för alla. Svenskt fikabröd som andas barndomsminnen och syrénberså. Till middag serveras klassiska svenska smaker i en mer stilfull tappning och anpassat för att kombinera med goda viner.
Läs mer om Skytteholm på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här.
Se alla inom temat här