Grill serverar zombiedrinkar
Den populära restaurangen Grill i Stockholm har byggt om sin bar. Nu serveras romdrinkar i zombiestil, i exotisk semestermiljö.
4 december 2013,
Baren på restaurang Grill i Stockholm har förvandlats till KOKO-MO, en Tiki-bar med brinnande vulkaner och zombiedrinkar. Tiki-barer har i regel exotiskt tema och dekor med inspiration från TIki-kulturen. Ofta serveras mycket rombaserade drinkar som till exempel mai tai. De första barerna av det här slaget öppnade i USA på 1930-talet, då därför att det var många som inte hade råd att resa bort. Barerna blev en fristad och gav känslan av semester i rolig, tropisk miljö.
Barchefen på Grill, Markus Lundström, fick hittade inspiration till baren från bland annat Karibien, Polynesien, Sydostasien, Sydamerika och öar i Indiska oceanen. I samband med nysatsningen anställdes också rom- och drinkexperten Duane Shepard från Trinidad och Tobago.
Se alla inom temat här